Logo Lolland Håndværker Og Industriforening

 

Vore
samarbejdspartnere :

Varelotteriet

Pension for selvstændige

SMV Dannmark

 

 

 

© JAU2
Lailas Loppemarked

Hjemmeside for din virksomhed

- har du behov, råd og energi til en hjemmeside ? ( det med energien kommer vi til senere ).

Som virksomhed bliver vi hele tiden "bombarderet" med tilbud om forskellige former for markedsføring. Tidligere var det annoncer i alskens forskellige telefonbøger og andre udgivelser med information omkring virksomheder der har noget at tilbyde.

Disse "tilbud" var ikke alle lige gode - altså set fra vores side som virksomhed. Nogle blev aldrig udgivet hvilket senest har givet ubetingede fængselsdomme til nogle kreative annoncesælgere.

Nu er markedsføringen flyttet over på en digital platform i form af internettet. Dette har den fordel at der arbejdet i "real time" - vi kan altså se resultatet af det vi har købt med det samme.

De gode tilbud fortsætter - blot på en anden platforem. Det er derfor nødvendigt at vi tænker os om inden beslutningen træffes om at bruge et "antal tusinde kroner" på enten en annonce på en fælles hjemmeside ( der kan sammenlignes med datidens trykte udgivelser ) eller på en hjemmeide der er dedikeret til vor egen virksomhed.

Inden vi beslutter os for en hjemmeside ( eller udskiftning af "den gamle" ) er der nogle overvejelser man skal foretage. Disse overvejelser kan, efter min mening, være nedenstående :

Næsten al internetsøgning i Danmark sker gennem Google